Kucharz
Technologia gastronomiczna
- ZASADY I WYMAGANIA PRZY NAUCZANIU ZDALNYM
- Materiały z dnia 3.11.2020r.: Materiały cz.1 | Materiały cz.2
- Materiały z dnia 4.11.2020r.: Materiały cz.1 | Materiały cz.2
- Materiały z dnia 5.11.2020r.: Materiały cz.1 | Materiały cz.2 | Materiały cz.3
- Materiały z dnia 6.11.2020r.: Materiały cz.1 | Materiały cz.2
- Materiały z dnia 9.11.2020r.: Materiały cz.1 | Materiały cz.2
- Materiały z dni 10-13.11.2020r.: Materiały cz.1 | Materiały cz.2 | Materiały cz.3
- Materiały z dni 16-20.11.2020r.: Zadanie 9 (16.11.2020r.) | Zadanie 10 (17.11.2020r.) | Zadanie 11 (18.11.2020r.) | Zadanie 12 (19.11.2020r.) | Zadanie 13 (20.11.2020r.) | Skrypt do zadań 9-13
- Materiały z dni 23-27.11.2020r.: Zadanie 14 (23.11.2020r.) | Zadanie 15 (24.11.2020r.) | Zadanie 16 (25.11.2020r.) | Zadanie 17 (27.11.2020r.)
- Materiały z dnia 24.11.2020r.: Materiały cz.1 | Materiały cz.2
Wyposażenie zakładów gastronomicznych
- Materiały z dnia 07.11.2020r.: Wyposażenie Zakładów Gastronomicznych
- Materiały z dnia 13.11.2020r.: Materiały
- Materiały z dnia 28.11.2020r.: Materiały cz.1 | Materiały cz.2