Cukiernik
Wyposażenie zakładów cukierniczych
- Materiały z dnia 03.11.2020r.
- Materiały z dnia 04.11.2020r.
- Materiały z dnia 18.11.2020r.: Część 1 | Część 2
- Materiały z dnia 26.11.2020r.
- Materiały z dnia 30.11.2020r.
Technologie produkcji cukierniczej
- Test dla cukierników (technologie produkcji cukierniczej)
- Materiały z dnia 05.11.2020r.: Dekorowanie wyrobów cukierniczych - zadania | Kremy | Masy
- Materiały z dnia 06.11.2020r.: Masy| Kremy
- Materiały z dnia 09.11.2020r.: Ciasta drożdżowe | Ciasta drożdżowe- filmy | Ciasta drożdzowe cz.2
- Materiały z dnia 10.11.2020r.: Ciasta biszkoptowe | Ciasta biszkoptowe - filmy | Ciasta biszkopotowe cz.2
- Materiały z dnia 12.11.2020r.: Ciasta biszkoptowo-tłuszczowe | Ciasta biszkoptowo-tłuszczowe -filmy | Ciasta biszkoptowo-tłuszczowe cz.2
- Materiały z dnia 13.11.2020r.: Ciasta kruche | Ciasta kruche - filmy | Ciasta kruche cz.2
- Materiały z dnia 16.11.2020r.: Ciasta francuskie | Ciasta francuskie - filmy | Ciasta francuskie cz.2
- Materiały z dnia 17.11.2020r.: Ciasta półfrancuskie | Ciasta półfrancuskie - filmy | Ciasta półfrancuskie cz.2 | TEST
- Materiały z dnia 19.11.2020r.: Ciasta parzone | Ciasta parzone - filmy | Ciasta parzone cz.2
- Materiały z dnia 20.11.2020r.: Ciasta piernikowe | Ciasta piernikowe - filmy | Ciasta piernikowe cz.2
- Materiały z dnia 23.11.2020r.: Ciasta zbijane | Ciasta zbijane - filmy | Ciasta zbijane cz.2
- Materiały z dnia 24.11.2020r.: Ciasta waflowe | Ciasta waflowe - filmy | TEST
- Materiały z dnia 26.11.2020r.: Pozostałe wyroby ciastkarskie | Pozostałe wyroby ciastkarskie - filmy
- Materiały z dnia 27.11.2020r.: inne półprodukty cukiernicze